Pentru comenzi va rugam accesati site ul Takeaway.com - CLICK AICI

Cod produs: FURNICICOPAC
Disponibilitate: 2-3 Days
21,00 ron
Descriere produs FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT:

400 g - spaghete de orez, piept de pui, ciuperci, ardei gras, usturoi, ceapa verde, sos de soia


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT, livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT acasa, livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT birou, livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT sector 4, livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT Popesti Leordeni, livrare FURNICI IN COPAC DE PUI - PICANT bucuresti
Produse asemănătoare