Pentru comenzi va rugam accesati site ul Takeaway.com - CLICK AICI

Cod produs: CIORAFUM
Disponibilitate: 2-3 Days
11,00 ron
Descriere produs CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA:

400 g


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA, livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA acasa, livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA birou, livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA sector 4, livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA Popesti Leordeni, livrare CIORBA TARANEASCA CU AFUMATURA bucuresti