Pentru comenzi va rugam accesati site ul Takeaway.com - CLICK AICI

Cod produs: CBURTAR
Disponibilitate: 2-3 Days
11,00 ron
Descriere produs CIORBA DE BURTA REGALA:

80/320 g


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare CIORBA DE BURTA REGALA acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului CIORBA DE BURTA REGALA acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda CIORBA DE BURTA REGALA atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare CIORBA DE BURTA REGALA acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare CIORBA DE BURTA REGALA acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul CIORBA DE BURTA REGALA? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare CIORBA DE BURTA REGALA, livrare CIORBA DE BURTA REGALA acasa, livrare CIORBA DE BURTA REGALA birou, livrare CIORBA DE BURTA REGALA sector 4, livrare CIORBA DE BURTA REGALA Popesti Leordeni, livrare CIORBA DE BURTA REGALA bucuresti