COMANDA
TELEFONIC
021 332 00 29
0734 575 634
Cod produs: CARTTARANESTI
Disponibilitate: 2-3 Days
7,50 ron
Descriere produs CARTOFI TARANESTI:

300 g


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare CARTOFI TARANESTI acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului CARTOFI TARANESTI acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda CARTOFI TARANESTI atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare CARTOFI TARANESTI acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare CARTOFI TARANESTI acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul CARTOFI TARANESTI? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare CARTOFI TARANESTI, livrare CARTOFI TARANESTI acasa, livrare CARTOFI TARANESTI birou, livrare CARTOFI TARANESTI sector 4, livrare CARTOFI TARANESTI Popesti Leordeni, livrare CARTOFI TARANESTI bucuresti