Pentru comenzi va rugam accesati site ul Takeaway.com - CLICK AICI

Cod produs: CARTPRAJI
Disponibilitate: 2-3 Days
7,00 ron
Descriere produs CARTOFI PRAJITI:

200g


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare CARTOFI PRAJITI acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului CARTOFI PRAJITI acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda CARTOFI PRAJITI atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare CARTOFI PRAJITI acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare CARTOFI PRAJITI acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul CARTOFI PRAJITI? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare CARTOFI PRAJITI, livrare CARTOFI PRAJITI acasa, livrare CARTOFI PRAJITI birou, livrare CARTOFI PRAJITI sector 4, livrare CARTOFI PRAJITI Popesti Leordeni, livrare CARTOFI PRAJITI bucuresti
Produse asemănătoare