Cod produs: BLCKANGBUR
Disponibilitate: 2-3 Days
24,50 ron
Descriere produs Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti:

Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti

(chifla cu susan, carne de vita black angus, branza cheddar, salata, castraveti murati, rosii, sos) 


Restaurantul NoName va pune la dispozitie serviciul de livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti acasa si la birou, pentru sectorul 4 din Bucuresti si Popesti Leordeni.

Toate produsele livrate de NoName sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate si verificate periodic.  Livrarea produsului Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti acasa si la birou se realizeaza in cel mai scurt timp cu putinta.

Mancarurile din meniul nostru sunt realizate de bucatari experimentati si sunt preparate din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.

Poti comanda Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti atat online, prin intermediul magazinului cat si telefonic, imediat dupa confirmarea primita din partea unui operator ne ocupam de livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti acasa si la birou, pentru sectorul 4, Berceni si Popesti Leordeni.  


Livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti acasa si la birou

Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat.

Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna!

Ai mai comandat de la noi pana acum produsul Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti? Atunci te invitam sa folosesti tabul "Opinii" si sa spui si altor utilizatori parerea ta legata de acesta. De aceste opinii tinem si noi cont, ajuta-ne sa ne perfectionam cu fiecare comanda primita. Opinia ta conteaza, multumim!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti, livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti acasa, livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti birou, livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti sector 4, livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti Popesti Leordeni, livrare Black Angus Burger servit cu cartofi prajiti bucuresti